Hintaesimerkkejä

Jokainen rakennus on yksilöllinen, rakennettu tai muokattu vastaamaan asukkaan tarpeita. Lisäksi jokainen rakennuspaikka on ympäristöltään ja maastoltaan erilainen, joten jokainen antenniasennus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja paikan vaativuuden mukaan.

Alla muutamia tyypillisiä hintaesimerkkejä:

Perusantenniasennus omakotitalon päätyyn, uusi tai saneerauskohde, valmis sisäverkko. 550-650€, sis. alv24%, sisältäen kohteeseen valittavat antennit, tarvittava vahvistin virtalähteineen, kiinnikkeet, masto 4,5m Ø45mm (lujuusluokitus 1180Nm), mastokaapelit, liittimet ja  jako/haaroitin. Lisäksi teemme jokaisesta antennirasiasta tarkistusmittauksen. Pyynnöstä mittauspöytäkirja ja antennimaston lujuuslaskelmat (uudiskohteessa oletuksena).Työn osuus 2-3h.

Vianhaku, antenni- ja dataverkot, jne. 75€/h (60,48€/h, alv0%) + matkakulut 0,96€/km (0,77€/km alv0%), sis alv24%. Ensimmäinen tunti veloitetaan täysimääräisenä, seuraavat per alkava 1/2h.

Satelliittiantenni ilmaiskanaville. 250-350€, sis alv24% , sisältäen Ø78cm satelliittipeili, perus mikroaaltopää, päätykiinnikkeet ja tolppamasto 1,7m Ø45mm.

Useimmissa televisiossa on nykyään satelliittiviritin sisäänrakennettuna, joten erillistä viritintä ei tarvita. Tästä johtuen satelliittivirittimien saatavuus erittäin heikko.

Työn osuus uudiskohteita ja taloyhtiöitä lukuunottamatta kotitalousvähennyskelponen!